Mini Sınav Duyurusu

Sevgili öğrenciler,

CUPS bünyesinde yürütmekte olduğumuz uzaktan eğitim programı dâhilinde her Pazartesi aşağıda belirtilen saatlerde tüm sınıflarda bir mini sınav uygulaması gerçekleştirilmektedir. Mini sınav toplam 30 puan üzerinden değerlendirilmektedir. Sınava Moodle platformunda düzeylere ait ortak sayfalarda verilecek bağlantı üzerinden erişilebilmektedir.

Her sınıf kendi dersinin olduğu oturumda bu sınavı gerçekleştirilmektedir ve sınavlar hocalarımızın gözetiminde yapılmaktadır. Mini sınav önceki haftalarda derslerde işlenen konuları kapsamaktadır. Mini sınav süresi dersin olduğu oturumun sonuna gelecek şekilde ayarlanmaktadır. Öğrenciler sınav süresini Moodle üzerinden kontrol edebilirler.

Mini Sınavın uygulama adımları aşağıda belirtilmiştir.

1. Öğrenciler “Safe Exam Browser” tarayıcısını başlatacaklardır.
  2. Moodle’a giriş yapıp üzerinden ilgili mini sınava tıklayacaklardır.
  3. Öğrencilerin yanıtlarını belirtilen süreler içerisinde göndermeleri gerekmektedir.
  4. Öğrenciler hem mini sınav sonuçlarını hem de detaylı yanıtlarını aynı gün saat 17:00 itibariyle Moodle üzerinden görebilirler.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.