Hazırlık Eğitimi Birimi - Uzaktan Eğitim Bilgileri ve Programı

Dünyada ve ülkemizde Covid-19 kaynaklı pandemi nedeni ile örgün eğitime ara verilmiştir. Üniversitemiz de uzaktan eğitim çalışmalarını tamamlamış, senkron eğitim için Zoom platformu lisansı temin edilmiş, asenkron eğitim için ise Moodle sanal sınıflarımız ile öğrenme öğretme sürecine devam edilmesine karar verilmiştir.

Bu doğrultuda 30 Mart Pazartesi günü Zoom üzerinden her sınıf için günde 2 saat olmak üzere haftada 10 saat senkron öğretim başlayacaktır. Zoom üzerinden her gün belirlenen saatlerde dersler çevrim-içi olarak işlenecektir.

Bahar yılı eğitiminizi bilgisayar, tablet ya da telefon başında internet üzerinden ve sanal sınıflarınız olan Moodle’da ki öğretim materyalleri/ödevler/kaynaklarla tamamlayacaksınız. Bu yüzden çevrim-içi derslere mutlaka katılmanız, derslerinize çalışmanız, ödevlerinizi eksiksiz yapmanız örgün öğretime başlandığında yapılacak sınavlardaki başarınızı mutlaka etkileyecektir. Devamsızlık kayıtlarınız tutulacak, ödevleriniz kontrol edilecektir. Öğretim görevlilerimizle iletişim içerisinde olarak bu süreci verimli bir şekilde tamamlamanızı rica eder, hepinize başarılar ve sağlıklı günler dileriz.

Sorularınız olursa ya da bilgi almak için uzaktan eğitim yöneticilerimizle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Dr. Öğr. Gör. Demet ÖZMAT

E-mail: demetgulsoy@cankaya.edu.tr