Yeterlik Sınavına Destek Eğitimi” (2018 Yılı Kayıtlı Öğrenciler)

Değerli Öğrencilerimiz,

İngilizce Hazırlık eğitimlerine 2018-2019 Akademik Yılında başlayan, eski Hazırlık Yönetmeliği hükümlerine tabi olup, 23.01.2020 tarihinde yapılan Yeterlik sınavında başarısız olan tekrar statüsündeki öğrencilerimizi Haziran ayında yapılacak Yeterlik Sınavına hazırlayabilmek için, Bahar Yarıyılında 15 haftalık “Yeterlik Sınavına Destek Eğitimi” sınıfları açılacaktır. Bu eğitim ile ilgili bazı önemli bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

1. “Yeterlik Sınavına Destek Eğitimi” 12 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 09:20’de başlayacaktır. Bu programa katılmak için önceki duyurudaki form ile isimlerini iletmiş öğrencilerin listesi ve sınıfları 11 Şubat 2020 saat 17:00'den sonra Hazırlık Birimi web sayfasında ilan edilecektir.
  2. Yukarıda belirtilmiş öğrencilerden herhangi bir şekilde bu konuyla ilgili Hazırlık Birimi ile iletişime geçmemiş öğrenciler düzeylerine uygun sınıflara yerleştirilerek eğitimlerine devam etmeleri sağlanacaktır.

Sınıf listesi için tıklayınız.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Yabancı Diller Bölümü