• 17, 18, 19 ve 20 Kasım 2020 tarihlerinde Hazırlık Eğitimi Biriminde Periyot Final Sınavı gerçekleştirilecektir. Bu sınava:
    • A0, A1, A2 ve B1 kurlarında eğitim gören öğrenciler gireceklerdir.
    • B2 kurunda eğitim gören öğrenciler için bu tarihlerde Final Sınavı olmayacaktır.
    • Final Sınavının yapılacağı bu tarihlerde ders yapılmayacaktır.

• 17 Kasım 2020 tarihinde açıklanan kısıtlamalar sebebiyle 18 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan 1. Periyot A2 Final Sınavı saati 11:30-13:05 şeklinde güncellenmiştir. Bu bağlamda öğrencilerin HES Kodu kontrolü için en geç 10:45‘te sınav salonunun bulunduğu binanın önünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

• Servis kullanacak öğrenciler için 10:20’de Sıhhiye’den ve Tunus’tan servis kalkacaktır.

• ÖNEMLİ!!! Öğrenciler sınavın yapılacağı binaya HES kodları kontrol edilerek alınacaklardır. Bu sebeple sınava girecek öğrencilerin HES kodu kontrol işlemlerinin tamamlanabilmesi için sınav günü en geç 10:45’te sınava girecekleri sınıfın bulunduğu bina önünde hazır bulunmaları gerekmektedir. HES kodu olmadan sınavın yapılacağı binalara giriş mümkün olmayacaktır.

*** Hazırlık Eğitimi Birimi açıklanan sınav programında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.***

• Öğrencilerin, aşağıda belirtilmiş hususlarla ilgili dikkat etmelerini rica ediyoruz.
    • Öğrencilerin kurlarına göre yukarıda belirtilen tarihlerde yüz yüze sınava girecekleri gün belirtilen sınav salonlarının bulunduğu binanın önünde HES kodu kontrolü en geç 10:45’te hazır bulunmaları gerekmektedir.
    • Öğrenciler yanlarında;
      • Çankaya üniversitesi Kimlik Kartı ve Nüfus Cüzdanı,
      • Kurşun kalem, silgi ve tükenmez kalem bulundurmaları gerekmektedir.

• Öğrencilerle kurlarına göre yukarıda belirtilen tarihlerde bu sınavın Konuşma Bölümü çevirim içi olarak Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.
      • Öğrenciler listede isimlerinin karşısında bulunan Zoom Meeting ID ile oturuma giriş yapacaklardır.
      • Öğrencilerin konuşma bölümünde ise kendileri için ayrılan zaman aralığından en geç 15 dakika önce “Zoom” oturumuna giriş yapmaları ve Waiting Room’da öğretim görevlisinin kendilerini oturuma kabul etmesini beklemeleri gerekmektedir.
      • Öğrencilerin Zoom oturumunda görünen isimlerini kendi adları ve soyadları şeklinde belirtmeleri beklenmektedir. Bununla ilgili olabilecek karışıklıklardan öğrencinin kendisi sorumludur.

Sınavda başarılar dileriz.