• Dünyada ve ülkemizde Covid-19 kaynaklı salgın nedeni ile Çankaya Üniversitesi Senatosunun aldığı karar doğrultusunda 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Hazırlık Eğitimi Birimi’nde eğitim uzaktan gerçekleştirilecektir. 1 Mart 2021 itibariyle 3. Periyot başlayacaktır.  Uzaktan eğitimin senkron (eş zamanlı) kısmı için Zoom, asenkron (eş zamanlı olmayan) kısmı için ise Moodle kullanılacaktır. Salgının seyri dikkate alınarak Final Sınavlarının nasıl yapılacağı ayrıca ilan edilecektir.

• Bu doğrultuda 1 Mart 2021 Pazartesi günü Zoom üzerinden 3. Periyot dersleri başlayacktır.
    • A2 ve B1 kurları için (Haftalık 24 senkron ders)
    • B2 ext. kuru için (Haftalık 20 senkron ders)

• Bahar Yarıyılı 3. Periyot eğitiminizi bilgisayar, tablet ya da telefon başında internet üzerinden senkron Zoom dersleri ve Moodle’daki öğretim materyalleri/ödevler/kaynaklarla tamamlayacaksınız. Bu yüzden senkrom derslere mutlaka katılmanız, derslerinize çalışmanız, ödevlerinizi eksiksiz yapmanız hem senkron değerlendirme etkinliklerinde hem de yüz yüze yapılması planlanan Final sınavındaki başarınızı doğrudan etkileyecektir. Devamsızlık kayıtlarınız tutulacak, ödevleriniz kontrol edilecektir. Öğretim görevlilerimizle iletişim içerisinde olarak bu süreci verimli bir şekilde tamamlamanızı rica eder, hepinize başarılar ve sağlıklı günler dileriz.