• Dünyada ve ülkemizde Covid-19 kaynaklı salgın nedeni ile Çankaya Üniversitesi Senatosunun aldığı karar doğrultusunda 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Hazırlık Eğitimi Birimi’nde eğitim uzaktan gerçekleştirilecektir. Ayrıca salgının seyri dikkate alınarak Final Sınavlarının yüz yüze yapılması planlanmaktadır. Uzaktan eğitimin senkron (eş zamanlı) kısmı için Zoom, asenkron (eş zamanlı olmayan) kısmı için ise Moodle kullanılacaktır.
  • Bu doğrultuda 01 Ekim Perşembe günü Zoom üzerinden saat 10:00 itibariyle Zoom üzerinden dersler başlamıştır.
  • Öğrencilerin düzey belirleme sınavına göre başlayacakları kurlar, sınıf ve “Zoom Meeting ID” bilgisi aşağıda mevcuttur.
  • Güz yarıyılı eğitiminizi bilgisayar, tablet ya da telefon başında internet üzerinden senkron Zoom dersleri ve Moodle’daki öğretim materyalleri/ödevler/kaynaklarla tamamlayacaksınız. Bu yüzden senkrom derslere mutlaka katılmanız, derslerinize çalışmanız, ödevlerinizi eksiksiz yapmanız hem senkron değerlendirme etkinliklerinde hem de yüz yüze yapılması planlanan Final sınavındaki başarınızı doğrudan etkileyecektir. Devamsızlık kayıtlarınız tutulacak, ödevleriniz kontrol edilecektir. Öğretim görevlilerimizle iletişim içerisinde olarak bu süreci verimli bir şekilde tamamlamanızı rica eder, hepinize başarılar ve sağlıklı günler dileriz.