• 24 ve 25 Ocak 2022 tarihlerinde Hazırlık Eğitimi Biriminde 2. Periyot Final Sınavı gerçekleştirilecektir. Sınav programı aşağıda belirtildiği gibidir:
    • 24 Ocak 2022 – Yüz yüze – Sabah Oturumu
      • A1 ve B1 Kurları Final Sınavı Yazılı Bölümü
    • 24 Ocak 2022 – Yüz yüze – Öğleden Sonra Oturumu
      • A2 Kuru Final Sınavı Yazılı Bölümü
    • 25 Ocak 2022 – Çevirim içi
      • A1, A2 ve B1 Kurları Final Sınavı Konuşma Bölümü

• Final Sınavı yazılı bölüm için sınav salonları ve konuşma bölümü için zaman aralıkları 20 Ocak 2022 tarihinde bu duyuruya eklenecektir.

• ÖNEMLİ!!! Öğrenciler kampüse HES kodları kontrol edilerek alınacaklardır. Bu sebeple sınava girecek öğrencilerin kampüs girişinde HES kodu kontrol işlemleriniyaptırmaları ve sınav salonlarında sınav başlamadan en geç 30 dakika önce hazır bulunmaları gerekmektedir. HES kodu kontrolünde öğrencinin “risksiz” olmasının yanında aşağıdaki koşullardan birini karşılıyor olması gerekmektedir;
    • En az iki doz aşının tamamlanmış olması ve üzerinden en az 15 gün geçmiş olması,
    • Son 72 saatte alınmış negative PCR testi sonucunun olması veya
    • Son 6 ay içerisinde Covid-19 hastalığı geçirmiş olması
  • Aksi takdirde bu öğrencilerin ilgili mevzuat gereği sınavın yapılacağı binalara girişi mümkün olmayacaktır.
  • HES Kodu kontrolünün hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için öğrencilerin ekteki resimde göründüğü gibi HES uygulamasından gerekli izinlerin verilmiş olması gerekmektedir. Resim için tıklayınız.

• Öğrencilerin, aşağıda belirtilmiş hususlarla ilgili dikkat etmelerini rica ediyoruz.
    • Öğrencilerin yanlarında;
      • Çankaya Üniversitesi Kimlik Kartı ve Nüfus Cüzdanı,
      • Kurşun kalem, silgi ve tükenmez kalem bulundurmaları gerekmektedir.
    • Öğrenciler 25 Ocak 2022 tarihlerinde bu sınavın Konuşma Bölümü çevirim içi olarak (Zoom üzerinden) gerçekleştirilecektir.
      • Öğrenciler listede isimlerinin karşısında bulunan Zoom Meeting ID ile oturuma giriş yapacaklardır.
      • Öğrencilerin konuşma bölümünde ise kendileri için ayrılan zaman aralığından en geç 15 dakika önce “Zoom” oturumuna giriş yapmaları ve Waiting Room’da öğretim görevlisinin kendilerini oturuma kabul etmesini beklemeleri gerekmektedir.
      • Öğrencilerin Zoom oturumunda görünen isimlerini kendi adları ve soyadları şeklinde belirtmeleri beklenmektedir. Bununla ilgili olabilecek karışıklıklardan öğrencinin kendisi sorumludur.

Sınavda başarılar dileriz.