02 Mart 2022 tarihli Sağlık Bakanlığı açıklaması ile Üniversitemiz Senatosunun 16.02.2022 tarih ve 2022/04 sayılı kararı göz önüne alınarak, Yaz Öğretimi dersleri 04 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 09:20’den itibaren YÜZ YÜZE olacak şekilde başlayacaktır.

Öğrencilerimizin belirtilen tarihten itibaren yüz yüze eğitimin gereklerine ve devam koşullarına dikkat ederek derslerine katılmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin kur ve sınıf bilgileri için tıklayınız.

• Yaz Öğretiminde eğitim görecek öğrencilerin sınıfları ile ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir.
    • 114, 115 ve 116 nolu sınıflar Yeni Hazırlık Eğitimi Birim Binası 1. Katta bulunmaktadır.
    • 303, 304, 305, 306 ve 307 nolu sınıflar Yeni Hazırlık Eğitimi Birim Binası 3. Katta bulunmaktadır.

ÖNEMLİ! A2 ve B1 kurlarında yeterli sayıda öğrenci olmadığı içi Yaz Öğretiminde sınıf açılamamıştır.

Bu öğrenciler dilekçeyle Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurarak ücret iadesi talebinde bulunabilirler.

Tüm İngilizce Hazırlık öğrencilerine önemle duyurulur.

Hepinize başarılar ve sağlıklı günler dileriz.

İngilizce Hazırlık Eğitimi Birimi