×

Sevgili Öğrenciler,

4. Periyot Kur Başarı Değerlendirmesi ve Yeterlik Sınavı ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmaktadır:

4. Periyot Kur Başarı Değerlendirmesi

1. Süreç Değerlendirme (%60)

Süreç değerlendirmenin nasıl olacağı 4. Periyot başında açıklanan duyuruda sizlerle paylaşılmıştır. (Detaylar için tıklayınız.)

2. Final Sınavı (%40)

Her kur için Final sınavı 15-19 Haziran 2020 haftasında 4 farklı günde gerçekleştirilecektir. (Final Sınavı duyurusu için tıklayınız.)

Yeterlik Sınavı

• Yeterlik Sınavı Çankaya Üniversitesi ana sayfasında ilan edilmiş güncellenmiş akademik takvim uyarınca 29-30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. (Güncel akademik takvim için tıklayınız.)
  • Yeterlik Sınavına Hazırlık Eğitimi Birimi Yönetmeliği’nde belirtilmiş koşulları sağlayan öğrenciler girebilecektir ve öğrencilerin Genel Başarı notları yine bu yönetmelikte belirtilen esaslara göre hesaplanacaktır.

Sağlıklı günler dileriz.

Çankaya Üniversitesi